Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wint met 3-1 in Tilburg


27 oktober 2010 - FC Twente is weer drie punten rijker. Op bezoek bij Willem II in Tilburg won de ploeg van Michel Preud'homme met 3-1. Het was voor Willem II de negende thuisnederlaag op rij, een record in de Eredivisie.

De eerste de beste kans was voor FC Twente. Nader Chadli zorgde voor veel gevaar vanaf de linkerkant en zijn gekrulde schot kon maar net worden gekeerd door Willem II-doelman Verhulst. Het was Willem II dat een voorsprong zou nemen door een goal van Van Zaanen op aangeven van Rigters. Diezelfde Rigters was niet veel later dichtbij de 2-0.

Die treffer zou niet vallen. Sterker nog, voor rust stelde FC Twente orde op zaken. Luuk de Jong en Douglas
kwamen tot scoren, beide uit een corner. Na rust bleef het kansen regenen voor FC Twente maar de bevrijdende 1-3 zou uitblijven tot de 64ste minuut. Het was toen Luuk de Jong die zijn tweede van de avond aantekende. In de slotfase was er een invalbeurt voor Arnold Bruggink die daarmee zijn terugkeer bij Twente vierde.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!