Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord wint eindelijk weer eens


27 oktober 2010 - Opluchting voor alles wat Feyenoord is. De ploeg heeft zich enigszins hersteld van de 10-0 nederlaag afgelopen weekend in Eindhoven tegen PSV. In de eigen Kuip werd met 3-0 gewonnen van mede-laagvlieger VVV Venlo. Alle doelpunten vielen in de laatste 25 minuten.

Feyenoord en VVV Venlo zijn beide terug te vinden in de onderste regionen van de Eredivisie. Een overwinning zou een goede opsteker zijn. Feyenoord werd in de eigen Kuip gesteund door maar liefst 43.000 fans. De bezoekers zagen in de eerste helft een niet al de beste wedstrijd. Zowel Feyenoord als VVV Venlo wilde absoluut niet verliezen.

Na rust was het duel meer open. Feyenoord had de pech dat een zuiver doelpunt van Wijnaldum niet werd toegekend. Het arbitrale kwartet nam niet waar dat de bal de doellijn ruim had gepasseerd voordat Josue de bal wegwerkte. Na 65 minuten spelen was er toch de beloning en het was opnieuw Wijnaldum. Het doelpunt van de jonge middenvelder was de bekroning op een fraai opgezette aanval.

Feyenoord was na de 1-0 los en ging op zoek naar meer. Pas zeven minuten voor tijd viel de bevrijdende 2-0. Uit een vrije trap van Luigi Bruins was het Bahia die raak zou koppen. Georginio Wijnaldum zou vlak voor tijd aan alle spanning een eind maken door de 3-0 te scoren. Door de overwinning vindt Feyenoord aansluiting bij de brede middenmoot. Het is terug te vinden op de vijftiende plaats. Nummer acht ADO Den Haag heeft vier punten meer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!