Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse zet Stevanovic uit selectie


28 oktober 2010 - Dalibor Stevanovic moet volgende tot het einde van de week meetrainen bij Jong Vitesse. De middenvelder ging zich furieus tekeer na de wedstrijd tegen PSV, waar hij negentig minuten op de bank moest blijven.

Zijn zaakwaarnemer Aleksandar Bursac is daar weer woedend over. "Ik ervaar dit gewoon als pesterij. Er was geen enkele reden om hem te passeren. Om tactische redenen, die niet te begrijpen zijn. En dan mag hij niet eens invallen, echt belachelijk."

Stevanovic kwam dit seizoen al eerder in opspraak toen hij een obsceen gebaar maakte naar de toenmalige Theo Bos. Vorig seizoen verliet de heetgebakerde Sloveen na een wissel in de rust al eens het stadion.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!