Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

SC Heerenveen wil selectie inkrimpen


29 oktober 2010 - De mondiale crisis gaat ook niet voorbij aan SC Heerenveen. De club maakte gisteren bekend een verlies te hebben geleden over het afgelopen seizoen van 14,5 miljoen euro. De Friezen zijn van plan in de winterstop het aantal contractspelers terug te dringen.

Directievoorzitter Robert Veenstra was in De Telegraaf bijzonder duidelijk over zijn plannen. Veenstra: "Wij hebben 46 spelers onder contract. Daarvan voetballen er 26 in de eerste selectie. Dat aantal willen wij terugbrengen. In de winterstop mogen er enkele spelers vertrekken." Volgens De Telegraaf staan onder meer Michal Papadopulos en Milan Kopic op de nominatie om verkocht te worden.

Veenstra: "Heerenveen heeft nog geen rigide grenzen aan de salarissen gesteld. Dat gaat wel gebeuren. De keuzes worden weliswaar beperkter, maar daar staat tegenover dat de jeugdopleiding de komende jaren belangrijker wordt. Gelukkig lopen daar enkele zeer getalenteerde spelers rond."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!