Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zaakwaarnemer Janssen: 'Hij past bij FC Twente'


29 oktober 2010 - FC Twente is nog altijd een voorname kandidaat om Willem Janssen vast te leggen. Duidelijk is al dat de middenvelder bij Roda JC zal vertrekken. Het is nog onduidelijk of hij in januari naar een andere club zal gaan waardoor Roda JC een kleine transfersom ontvangt of dat hij zijn contract laat aflopen en transfervrij vertrekt.

In verschillende media werd gesuggereerd dat Janssen al een akkoord met FC Twente zou hebben. "Grote onzin. Degene die dat opperde, sprak voor zijn beurt", zegt Laros tegen Voetbal International. "Twente heeft geen streepje voor. Wel – dat zeg ik op persoonlijke titel – vind ik dat Willem prima past bij die club. Twente ontbeert nu een lopende middenvelder. In de winterstop wagen ze misschien een poging dat gat op te vullen. Als je spreekt over een ideaal plaatje, dan nadert Twente die op dit moment het dichtst. Die club zoekt een speler als hij. Ik kan me voorstellen dat ze zich snel willen versterken als ze overwinteren in de Champions League."

Laros heeft regelmatig contact met de Enschede clubs. "We houden elkaar goed op de hoogte, ook als andere clubs zich voor hem melden. Twente hoort ervan als Ajax, Feyenoord of PSV zich melden, maar we sluiten een overgang naar een van die andere teams niet uit. Je moet je niet verbinden aan één partij."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!