Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag wint thuis van Utrecht


31 oktober 2010 - ADO Den Haag hield de drie punten in eigen huis in het altijd beladen duel met FC Utrecht. Lex Immers maakte vanmiddag de enige treffer. Door de winst komt ADO Den Haag vaster in de veilige zonde van de Eredivisie.

De thuisploeg begon goed aan het duel en mocht dan ook aanspraak maken op de eerste goal van de wedstrijd. Die goal zou echter pas in de blessuretijd van de eerste helft vallen. Het was Lex Immers die raak kopte uit een voorzet van Ricky van den Bergh.

In de tweede helft kwam FC Utrecht meer in het stuk voor. Een echt offensief kwam echter laat op gang. Pas in de slotfase voetbalde FC Utrecht op alles of niets. ADO Den Haag wankelde maar bleef op de been. De wedstrijd had geen tien minuten langer mogen duren anders had Utrecht ook zo maar die gelijkmaker aan kunnen tekenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!