Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AZ wint met 2-1 van Feyenoord


31 oktober 2010 - AZ nam het vandaag in het eigen Afas Stadion op tegen Feyenoord. De Alkmaarders boekten een 2-1 overwinning en konden daarmee drie punten bijschrijven aan hun seizoenstotaal. Feyenoord bleef met lege handen achter, de ploeg verdiende eigenlijk een gelijkspel.

De eerste helft was niet al te best. Feyenoord had een licht overwicht maar was niet erg gevaarlijk. Van Haaren probeerde het een aantal keren van afstand. Vlak voor rust zou AZ uit het niets op voorsprong komen. Een vrije trap vanaf de linkerkant werd door Brett Holman via zijn hoofd en been in het doel verwerkt. Het was direct ook de ruststand.

In de tweede helft ging Feyenoord op zoek naar de gelijkmaker. Het was echter AZ dat op 2-0 kwam door een goal van invaller Graziano Pelle. Twintig minuten voor tijd deed Feyenoord wat terug via Luc Castaignos die in buitenspelsituatie tot scoren kwam. Feyenoord probeerde de 2-2 te forceren maar kreeg geen grote mogelijkheden meer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!