Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC morst dure punten


31 oktober 2010 - Roda JC morste vandaag dure punten in het eigen Parkstad Limburg Stadion. De ploeg van Harm van Veldhoven leek tegen Willem II op weg naar drie punten maar zou in de slotfase alsnog de gelijkmaker incasseren. Zodoende won Roda JC niet met 2-1 maar speelde het met 2-2 gelijk.

Roda JC begon uitstekend aan het duel en kreeg direct een aantal kansen. Na negen minuten spelen stond de 1-0 op het bord via uitblinker Willem Janssen. Het leek de opmaat naar meer maar een tweede Limburgse goal bleef uit. Sterker nog Lasnik zou na 21 minuten spelen voor Willem II de gelijkmaker aantekenen.

Na rust zou Janssen opnieuw tot scoren komen. Met nog 22 minuten te gaan leek Roda JC op weg naar drie punten. Willem II knokte voor wat het waard was. Sheotahul zou in de slotminuut een voorzet van Lasnik binnenglijden en daarmee zijn club het tweede punt van deze competitie bezorgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!