Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem Janssen neigt naar FC Twente


1 november 2010 - Het lijkt er steeds meer op dat Willem Janssen volgend seizoen bij FC Twente speelt. Alle partijen houden zich nog op de vlakte maar Janssen en FC Twente hebben de schijn wel erg tegen. De 24-jarige middenvelder had afgelopen week zelfs een gesprek met FC Twente-voorzitter Joop Munsterman.

In een eerder stadium toonden ook Ajax en Feyenoord al interesse in de middenvelder. Janssen heeft echter een uitstekend gevoel bij FC Twente, de club die hem in de zomer overigens al van Roda JC wilde overnemen. In Enschede ligt voor de oud-speler van VVV Venlo een vierjarig contract klaar.

Het is niet uitgesloten dat na een akkoord tussen FC Twente en Janssen over na dit seizoen de Tukkers bij Roda JC zullen aankloppen voor een transfer in januari. Op die manier kan Roda JC nog een kleine transfersom ontvangen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!