Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bos baalt nog altijd van ontslag


1 november 2010 - Theo Bos moest vertrekken omdat Vitesse ondanks een karrenvracht aan nieuwe spelers onderin de Eredivisie bivakkeert. Ondertussen deed het interim-duo Van Arum en Van der Gouw het niet veel beter. Vanaf volgende week starten Albert Ferrer, Stanley Menzo, Albert Capellas Herms en Van Arum.

"In Engeland zijn genoeg overnames geweest, waarna veel nieuwe spelers kwamen", aldus Bos in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Zodra het directe resultaat uitbleef, ging de trainer eruit. Dus daar hield ik wel rekening mee." Een titel binnen drie jaar vindt Bos nog altijd belachelijk. "Ook de nieuwe trainer moet je zoiets niet opzadelen. Kampioen worden kan wel. Maar wel met een andere filosofie en andere spelers. Met dit elftal wordt Vitesse geen kampioen. Nu niet, in drie jaar niet en niet in dertig jaar."

"Het ontslag doet wel pijn. Ik zeg je eerlijk: alleen voor mijn collega's uit de technische staf hoopte ik dat er na mijn vertrek punten werden gepakt. Maar ik zat opeens toch voor de televisie te denken dat Vitesse van mij niet hoefde te winnen. Ik schrok van die gedachten. Uiteindelijk blijf ik met een gevoel van onrechtvaardigheid zitten. Ik heb geen tijd gekregen om te laten zien dat het met mij ook had gekund. Natuurlijk hoop ik dat Vitesse ooit kampioen wordt. Ze kunnen mijn baan afnemen, maar het gevoel voor de club blijft."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!