Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cruijff bevestigt contact met Jordania


1 november 2010 - Merab Jordania, eigenaar van Vitesse, heeft contact gezocht met Johan Cruijff. Afgelopen dinsdag hebben beide met elkaar gesproken. Graag zou Jordania willen dat Cruijff zowel Vitesse als de Georgische voetbalbond van advies voorziet.

Cruijff in zijn column in De Telegraaf over het contact met Jordania. "Al een paar weken via mijn foundation en school, waarna ik hem afgelopen dinsdag voor het eerst heb ontmoet. Toen verraste hij me ook met het nieuws dat hij Albert Ferrer en Stanley Menzo als trainers vast had weten te leggen. Ooit spelers die bij Barcelona en Ajax onder mij gevoetbald hebben."

"Daarmee wil ik duidelijk aangeven, dat ik geen rol in de benoeming van Ferrer en Menzo heb gespeeld. Wel wist ik, dat Jordania heel gecharmeerd is van de organisatie en manier van voetballen van Barcelona. Maar omdat hij zich goed realiseert dat je zoiets niet in één dag voor elkaar kan krijgen, heeft hij eerst de Cruyff Institute benaderd. Met het verzoek niet alleen Vitesse, maar ook de Georgische voetbalbond helemaal door te lichten en het liefst ex-voetballers voor diverse leidinggevende functies op te leiden. Dus mensen die zich niet door emoties laten leiden en onder druk kunnen presteren.
Daarover zijn we nog in gesprek, maar het geeft wel aan dat Jordania iemand is die weloverwogen bezig is. Zoals hij dinsdag ook overkwam als een man die positief is ingesteld en vooral heel direct is. Persoonlijk houd ik daar wel van."

"Maar nogmaals, met de benoemingen (Ferrer en Menzo, red) op zich heb ik niets te maken gehad. Het contact met Vitesse gaat op dit moment alleen over mogelijke adviezen die we aan de club en de Georgische voetbalbond gaan geven, zoals we dat met onder andere Mexico ook hebben gedaan en nu met de Poolse bond doen. Mocht dat tot een serieuze samenwerking leiden, dan sluit ik niet uit dat ik af en toe adviezen geef als Jordania daar om zou vragen. Maar zover is het nog niet."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!