Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Makaay neemt het op voor Luc Castaignos


2 november 2010 - Roy Makaay neemt het op voor Luc Castaignos en tempert de verwachtingen rond de jonge aanvaller. Makaay was gisteren een van de gasten voor het RTL-programma Barend&Barend.

"Er wordt meer van hem verwacht, dan reëel is met zijn leeftijd", aldus Makaay over de pas achttienjarige aanvaller. "Dat geldt voor meer jongens bij Feyenoord en dat geeft een enorme druk. Dan loopt het niet lekker, de resultaten zijn niet echt best en dan wordt die druk alleen nog maar groter."

"Je moet niet vergeten dat er buiten zijn schuld om een hype om hem heen is gecreëerd", zo ging Makaay verder. "Op zijn zeventiende werd hij de nieuwe Henry genoemd. Maar hij is nog steeds pas een A-junior. De normale ontwikkeling die ik heb gehad als jonge speler krijgen ze nu niet. Het moeten presteren is er in plaats van het geleidelijk opbouwen van je carrière."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!