Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente underdog in Bremen


2 november 2010 - FC Twente gaat vanavond op zoek naar de eerste overwinning in de groepsfase van de Champions League. Het zal moeten gebeuren in Bremen waar het vorig seizoen nog keihard met 4-1 werd verslagen.

Werder Bremen beleeft een zeer matig seizoen terwijl FC Twente aan kop gaat in de Eredivisie. Werder Bremen mist een groot aantal spelers wegens blessures toch is het geen uitgemaakte zaak dat FC Twente wel even wint aan de Weser. Daarvoor zijn de krachtsverhoudingen tussen de Eredivisie en de Bundesliga ook wel erg groot.

Sterker nog bookmaker Unibet becijfert FC Twente als de grote underdog vanavond. Voor een overwinning van de koploper van de Eredivisie wordt maar liefst 5 keer de inzet betaald. Voor een overwinning van Werder Bremen is dat slechts 1,70. Een gelijkspel levert 3,80 keer de inleg op. Wed nu 50 euro GRATIS op Werder Bremen - FC Twente

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Michailov; Rosales, Wisgerhof, Douglas, Bengtsson; Brama, Landzaat, Janssen; Ruiz, Janko en Chadli.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!