Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht lang zonder Melunga


3 november 2010 - FC Utrecht moet het de rest van het seizoen stellen zonder Jacob Melunga. De vrees voor een afgescheurde kruisband werd vandaag werkelijkheid bij de operatie aan zijn buitenmeniscus.

De 26-jarige aanvaller kwam afgelopen zondag ongelukkig terecht en direct werd duidelijk dat het serieus was. Duidelijk was al dat Melunga een scheur had opgelopen in zijn buitenmeniscus van zijn rechterknie. Toen werd ook al de vrees uitgesproken dat de 26-jarige Zambiaan mogelijk ook zijn voorste kruisband had afgescheurd.

Voor de definitieve constatering moest Melunga toch onder het mes mede vanwege de buitenmeniscus. Bij die operatie is geconstateerd dat Melunga ook zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. De aanvaller moet nu drie tot vier weken revalideren van zijn buitenmeniscus, vervolgens volgt een operatie aan de kruisband. Melunga zal zeker 6 tot 9 maanden uit de roulatie zijn.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!