Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax lijkt Cvitanich kwijt te raken


3 november 2010 - Ajax lijkt een last op de loonlijst kwijt te raken. Dario Cvitanich werd de afgelopen periode al verhuurd aan het Mexicaanse Pachuca FC. De club was echter niet in staat de vastgestelde transfersom voor de Argentijn te betalen. Ajax en Pachuca hebben nu toch een akkoord kunnen vinden.

In de zomer van 2008 was het Ajax die de topscorer van de Argentijnse competitie voor 6,5 miljoen euro overnam van Banfield. De Argentijnse aanvaller kon niet aan de verwachtingen voldoen en raakte al snel op het tweede plan. Begin dit jaar werd de aanvaller verhuurd aan het Mexicaanse Pachuca. Daar leefde Cvitanich weer op, aan het einde van het jaar komt de aanvaller met zijn Mexicaanse club uit op het WK voor clubteams.

Volgens het Algemeen Dagblad moet Cvitanich het zelf nog wel eens worden met de Mexicaanse club. In Amsterdam lijkt de teller te steken op 28 competitiewedstrijden en 13 goals.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!