Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Tomasson denkt na over stoppen'


3 november 2010 - Feyenoord gaat zich steeds meer zorgen maken om de fysieke gesteldheid van Jon Dahl Tomasson. De Deense aanvaller kwam door een blessure die hij opliep op het WK in Zuid Afrika dit seizoen nog niet voor Feyenoord in actie. Volgens Voetbal International gaan er zelfs hardnekkige geruchten dat Tomasson zijn contract wil inleveren.

Trainer Mario Been weet niets van die berichten waar Voetbal International over schrijft. "Maar feit is wel dat het erg lang begint te duren met Jon. Dat is vervelend. Zelf wil hij het liefste zo snel mogelijk spelen, maar dat kan niet. Ik vind het eigenlijk triest voor die jongen. Dit is toch geen manier om zo'n mooie en succesvolle carrière af te sluiten. Daarom blijf ik hopen op een snelle rentree van Jon", aldus de oefenmeester tegenover het Algemeen Dagblad

De aanvaller liep op het WK met Denemarken een forse peesblessure op. Bondscoach Morten Olsen had al drie keer gewisseld en Tomasson zou het duel uitspelen. "Daar is de kwetsuur ernstig verergerd," zei Casper van Eijck, de clubarts van Feyenoord. Tomasson werd in eigen land behandeld maar bij terugkeer in Rotterdam werd er een andere diagnose gesteld. Vergelijk met Robben? "Een heel klein beetje wel," zei Van Eijck. "Wij zijn direct begonnen om de peesblessure te behandelen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!