Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax maakt het zich zelf niet makkelijk


4 november 2010 - Ajax had zich woensdag kunnen verzekeren van minimaal de derde plaats in de groep met mogelijk uitzicht op de tweede plaats. Zo ver kwam het niet. Een onthutsend zwak Ajax kwam tegen Auxerre te laat op gang en zou met 2-1 verliezen.

Ajax was vooraf de favoriet gelet op het vertoonde spel in de Amsterdam ArenA en de spelers die Auxerre vandaag zou missen. Het liep vandaag in Frankrijk echter heel ander. Nadat Suarez een bal helemaal verkeerd raakte bij een mooie mogelijkheid was het aan de andere kant al wel snel raak. Al na negen minuten was het Sammaritano die met iets wat geluk de 1-0 aantekende.

Door de vroege treffer liep Ajax achter de feiten aan. In plaats van de aanval te zoeken liep men juist naar achter. Na rust leek het een kwestie van tijd dat de gelijkmaker van Ajax er aan kwam. Zo trof Suarez met een kopbal de lat en een inzet van Lindgren werd van de lijn gehaald. Het was Alderweireld die uit een corner zou scoren.

Met nog elf minuten te gaan had Ajax uitstekende papieren om de derde plaats sterk in te houden. Toch ging het nog mis bij Ajax. De ploeg van Jol ging te veel aanvallend op zoek en vergat haar defensieve taken. Het leverde zes minuten voor tijd de 2-1 van Langil op.

Ajax blijft derde in de Groep met 4 punten uit 4 duels. Auxerre staat vierde met 3 punten uit 4 duels. Ajax wacht nu een thuiswedstrijd tegen Real Madrid en een uitduel tegen AC Milan.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!