Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Jong in 2011 weer in Nederlands Elftal


4 november 2010 - Nigel de Jong zal in 2011 weer deel uit maken van de selectie van het Nederlands Elftal. Dat heeft bondscoach Bert van Marwijk in een telefonisch gesprek met de middenvelder van Manchester City laten weten. De Jong behoort zodoende niet tot de selectie van het oefenduel tegen Turkije halverwege deze maand.

"We hebben gepraat over de situatie en dat was heel verhelderend. Over de inhoud van het gesprek doe ik verder geen mededelingen, maar ik kan wel zeggen dat ik Nigel in februari weer zal oproepen voor Oranje", aldus de bondscoach in gesprek met Voetbal International. Door een horrortackle in dienst van Manchester City liet Van Marwijk de middenvelder thuis voor de afgelopen twee WK-kwalificatieduels.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!