Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dinamo Kiev wint opnieuw van AZ


4 november 2010 - Het wordt voor AZ een hels karwei om nog Europees te overwinteren. Zo ver is duidelijk na een uitnederlaag bij Dinamo Kiev. De ploeg van Gertjan Verbeek ging met 2-0 onderuit door twee goals van Artem Milevski

Het Wit-Russische BATE Borisov is al zeker van de volgende ronde in de groep van AZ. Die club won vandaag met 3-1 van Sheriff Tiraspol. AZ moet de komende twee duels winnen (thuis tegen BATE, uit tegen Sheriff) en hopen op puntverlies van Dinamo Kiev. De Oekrainse topclub heeft al zeven punten (waarvan zes behaald tegen AZ) bij elkaar gesprokkeld. AZ staat na vier duels op drie punten.

Vandaag kon AZ weinig indruk maken. De ploeg verkreeg te weinig kansen en Dinamo Kiev was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. In de eerste helft hield Romero zijn ploeg met een uitstekende redding op een inzet van Milevski op de been. In het eerste gedeelte van de tweede helft moest AZ wel haar meerdere erkennen. Milevski zou in korte tijd twee keer scoren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!