Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht onderuit in Boekarest


4 november 2010 - FC Utrecht ging vanavond na drie gelijke spelen op rij ten onder tegen Steaua Boekarest. In Boekarest verloor de ploeg van Ton Du Chatinier met 3-1.

Al in de eerste minuut loste Steau Boekarest een waarschuwingsschot af via Surdu, de bal noopte Vorm tot een katachtige reflex. Vervolgens lag het spel enkele minuten stil door vuurwerk dat op het veld was gegooid. Na de hervatting was het FC Utrecht dat gevaarlijk werd. Steau Boekarest opende na 29 minuten spelen via Gardos de score. Vorm keerde de inzet voor de lijn maar viel achter de lijn met de bal.

Enkele minuten later was het al weer gelijk. Dries Mertens werd opnieuw keihard onderuit gehaald en dat leverde ditmaal een vrije trap op in de buurt van de zestien. De kleine Belg ging zelf achter de bal staan en trof fraai doel. De 1-1 zou in Boekarest ook de ruststand zijn. Direct na rust waren er mooie kansen voor FC Utrecht om op voorsprong te komen.

Het doelpunt viel opnieuw aan de andere kant. Stancu strafte geschutter in de Utrechtse defensie af en zou een minuut na de 2-1 ook voor de 3-1 tekenen. Met nog ruim 35 minuten te gaan was het nog niet onmogelijk maar wel erg lastig voor FC Utrecht. De Domstedelingen probeerden het nog wel maar kregen niet meer de kans zoals voor rust en vlak na rust.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!