Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV eenvoudig langs Debrecen


4 november 2010 - PSV kan Europese overwintering nauwelijks meer ontgaan. De nummer twee van de Eredivisie won in het eigen Philips Stadion vanavond met 3-0 van het Hongaarse Debrecen en blijft aan de leiding in Groep I.

Debrecen had in deze groepsfase nog geen punt gehaald en zou ook na vanavond met lege punten achter blijven. PSV was een maatje te groot voor de Hongaarse topclub. Al bij rust stond de ploeg van Fred Rutten met 2-0 voor. Ibrahim Afellay had na 22 minuten spelen geopend. Vlak voor rust werd het 2-0 via Jonathan Reis die op aangeven van Ola Toivonen scoorde. Op slag van rust moest Isaksson met een uitstekende reflex voorkomen dat Coulibaly tot scoren zou komen.

Na rust geloofde PSV het wel. Er werd in een bijzonder laag tempo gespeeld waardoor Debrecen in de wedstrijd bleef. Gevaarlijk werd het alleen nog via Balasz Dzsudzsak die zijn inzet op de paal zou eindigen. In de slotfase maakte invaller Dries Wuytens er op fraaie wijze 3-0 van. PSV heeft na vier duels nu tien punten. Drie punten meer dan Metalist en vijf meer dan nummer drie Sampdoria. Debrecen blijft puntloos.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!