Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Grote zege NEC op De Graafschap


6 november 2010 - Het is tot dusver het seizoen van Bjorn Vleminckx. De aanvaller nam vandaag NEC opnieuw bij de hand in het lastige uitduel tegen De Graafschap. NEC won met 4-1 mede door drie goals van de Belgische aanvaller die zijn seizoenstotaal daarmee op elf treffers bracht.

De Graafschap opende sterk en had ook kansen om op voorsprong te komen. Het doelpunt viel echter aan de andere kant. De opgekomen Nathaniel Will plaatste op fraaie wijze de bal achter De Graafschap-doelman Boy Waterman.

Vlak na rust maakte Vleminckx er 0-2 van. De Graafschap deed vrijwel gelijk iets terug via Nalbantoglu. In het restant van het duel zou Vleminckx nog twee keer tot scoren komen. Tussendoor miste de Belgische aanvaller nog wel een strafschop.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!