Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente moeizaam langs Excelsior


6 november 2010 - Koploper FC Twente had vanavond haar handen vol aan Excelsior. Pas in de slotfase werden de drie punten veilig gesteld door een goal van Marc Janko.

Na twee minuten spelen greep Excelsior in de Grolsch Veste brutaal de leiding. Het was Leen van Steensel die een vrije trap met zijn hoofd promoveerde tot doelpunt. De vroege openingsgoal bracht FC Twente niet van slag. Via Nacer Chadli werd het na 26 minuten spelen weer gelijk.

Na de gelijkmaker waren er kansen over en weer. Pas in de tweede helft zou er weer gescoord worden. Vijftien minuten voor tijd kwam Denny Landzaat op de rechterflank opzetten en gaf vervolgens een pass bij de eerste paal waar Janko de bal kon binnen tikken. Het betekende drie punten voor FC Twente.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!