Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag verrast Ajax


7 november 2010 - ADO Den Haag heeft in de Eredivisie voor een daverende verrassing gezorgd. In de Amsterdam ArenA won de revelatie van het lopende seizoen met 1-0 van Ajax. Wesley Verhoek maakte de enige treffer van de middag.

Ajax had haar handen vol aan ADO Den Haag dat zich in Amsterdam zeker niet verstopte. In de eerste helft waren de beste kansen voor de ploeg van John van den Brom. Nadat Kubik nog faalde was het vlak voor rust wel raak. Op aangeven van Ricky van den Bergh maakte Wesley Verhoek op fraaie wijze de 0-1.

Na rust probeerde Ajax het wel maar ADO Den Haag was in de counter gevaarlijker dit tot frustratie van de spelers van Ajax. Pas in de slotfase had Siem de Jong de kans op de 1-1 maar raakte hij de bal niet goed. Scoren deden beide ploegen niet meer en zodoende pakte ADO Den Haag drie historische punten in Amsterdam.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!