Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV pakt drie punten in Utrecht


7 november 2010 - PSV bleef vandaag in het spoor van koploper FC Twente. De Eindhovenaren wonnen de lastige uitwedstrijd tegen FC Utrecht met 2-1. De beide Brabantse goals kwamen op naam van Balasz Dzsudzsak.

Na een klein half uur spelen kwam PSV op voorsprong door een goal van Balasz Dzsudzsak. De Hongaarse linkspoot kon de score openen uit de rebound nadat Michel Vorm op fraaie wijze een kopbal van Toivonen kon keren. Niet veel later moest PSV een tegenvaller incasseren. Jonathan Reis kon het veld met rood verlaten vanwege een vermeende elleboogstoot richting Alje Schut.

FC Utrecht ging in de tweede helft op zoek naar de gelijkmaker en zette PSV onder druk. Aan de andere kant viel echter het doelpunt. Jacob Lensky haalde Toivonen in de eigen zestie neer en kreeg van scheidsrechter Wegereef de rode kaart. Dzsudzsak zou vervolgens de toegekende strafschop benutten. Tien minuten voor tijd tekende Frank Demouge op fraaie wijze voor de aansluitingstreffer. FC Utrecht drong aan maar Isaksson hield zijn ploeg op de been.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!