Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Emanuelson heeft keus uit 14 clubs


8 november 2010 - Urby Emanuelson heeft de clubs voor het uitzoeken zo stelt De Telegraaf. De linkspoot wenst zijn aflopende contract bij Ajax niet te verlengen en maar liefst veertien clubs hebben hun interesse in de 24-jarige international kenbaar gemaakt.

Everton, Liverpool en Birmingham City hebben uit de Engelse Premier League interesse. Vanuit de Bundesliga is er interesse van Hoffenheim, HSV, Borussia Dortmund en VFL Wolfsburg. Villarreal en hekkensluiter Malaga vertegenwoordigen de Primera Division. Uit de Serie A zijn Lazio Roma, Genoa en Juventus die belangstelling hebben. Tot slot azen ook FC Porto en Benfica op de speler.

Zaakwaarnemer Brian Berkleef: 'Er is volop belangstelling. Ik ga niet op namen in. Maar ik heb alle geintresseerde clubs aangegeven, dat er voor januari geen zaken valt te doen.' De agent geeft ook aan dat van een tussentijdse transfer in januari geen sprake is. 'Een tussentijdsvertrek is wat Urby betreft niet aan de orde. Hij wil heel goed vertrekken, met het landskampioenschap, en zal zich daar voor duizend procent voor inzetten.'

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!