Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bloedarmoede bij Wesley Sneijder


9 november 2010 - Wesley Sneijder kampt met vermoeidsheidsverschijnselen. De middenvelder liet zich afgelopen weekend bij Inter uit voorzorg al voor rust wisselen. Sneijder: "Vijf minuten voor rust begon ik te trillen en voelde ik pijn in mijn hele lichaam. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. In de kleedkamer werd ik onwel, viel ik even weg."


"Onmiddellijk zijn mijn hart en bloeddruk gecheckt. Daarna ben ik naar Nederland gereisd voor een second opinion. De conclusie was dat ik bloedarmoede heb en mijn lichaam op dit moment vermoeid is." Sneijder wijt dit ook aan de internationale speelkalender. "Die is eigenlijk niet meer normaal. Vele spelers uit mijn team hebben last van kleine pijntjes of langdurige blessures. Eind mei heb ik na een slopend seizoen in Italië, waarin we de beker en de titel wonnen, de Champions Leaguefinale gespeeld. Daarna was ik twee dagen vrij en moest ik me in Oostenrijk in het trainingskamp van Oranje melden. Vervolgens gingen we naar Zuid-Afrika, haalden we de finale, trouwde ik in Italië en had ik precies twee weken vakantie."

In de voorbereiding trok Benitez direct de teurgels aan. "En eigenlijk zijn we niet in de positie geweest om gas terug te nemen. Woensdag (morgen, red.) zou ik bij Lecce moeten spelen, maar dat red ik niet. Zondag wacht de stadsderby tegen AC Milan."

Bij Manchester United stuurdem manager Ferguson zijn aanvaller Rooney enkele weken weg. Sneijder zou daar ook wel iets voor voelen. "Ik zou gezien mijn situatie nu goed vakantie kunnen gebruiken, maar weet dat dit nu vrijwel onmogelijk is. Bovendien missen we nu veel spelers en ik wil mijn team niet laten zakken. Zo lang het gaat, zal ik elke wedstrijd alles geven."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!