Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ibrahim Afellay flirt met Barcelona


9 november 2010 - Ibrahim Afellay is zeer gewild op de internationale transfermarkt. De middenvelder is in het bezit van een aflopend contract en een groot deel van de Europese top zit achter de middenvelder aan. De Spaanse sportkrant Sport sprak disndag met Afellay over interesse van FC Barcelona.

"Ik weet alleen dat er tussen PSV en Barcelona nog geen contact is geweest", aldus Afellay in gesprek mt Sport. "Barcelona is een fantastische club. Een club die wereldwijd bekend is, een club die mooi voetbal speelt en wellicht de allerbeste club ter wereld. Maar ik weet echt nog niets over mijn toekomst. Ik train gewoon zoals altijd en doe mijn best voor PSV. Natuurlijk speel ik ooit graag voor Barcelona, maar dat is nu niet aan de orde."

Op de vraag of hij bij Barcelona zou passen? "Ik weet niet of mijn speelstijl bij Barcelona zou passen. Dat zou je aan Josep Guardiola moeten vragen. Ik houd van in balbezit spelen, de combinatie aangaan en offensief spel. Andrés Iniesta en Xavi zijn geweldige spelers, het zou prachtig zijn om met hen samen te werken. Maar nogmaals, er is niets concreets, dus heeft het geen nut om mij dit voor te stellen."

"Veel spelers uit Nederland hebben voor Barcelona gespeeld en niet allee van Ajax. Ook Romario, Ronaldo, Boudewijn Zenden, Phillip Cocu, Mark van Bommel...." Afellay weet nog niet wanneer hij PSV verlaat. "In januari zou goed zijn voor PSV om nog wat geld te verdienen, maar volgend jaar zomer is ook een optie omdat we de landstitel willen winnen en de Champions League willen bereiken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!