Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente ontsnapt in Zwolle


9 november 2010 - Bij het bekerduel FC Zwolle - FC Twente moesten er strafschoppen aan te pas komen om een winnaar aan te wijzen. FC Twnete zou de serie winnen. Aan de kant van FC Zwolle werd de strafschop van Olijve namelijk gepakt door Sander Boschker.

Twente-trainer Michel Preud'Homme gaf vandaag een aantal van zijn spelers rust. Zo behoorden Michailov, Ruiz, Brama en Chadli niet tot de basiself. Onder andere Sander Boschker, Bernard Parker, Arnold Bruggink en Anouar Diba hadden een basisplaats gekregen.

In de eerste helft ontsnapte FC Zwolle aan een strafschop. Parker werd overduidelijk neergehald in de zestien. Een doelpunt bleef lange tijd uit en na ruim een uur spelen besloot Preud'homme de aanvallers Ruiz en Chadli in de ploeg te brengen. Tien minuten voor tijd betaalde dat zich uit want Chadli leek FC Twente de winst te bezorgen.

Enkele minuten later was het via invaller Wildschut zorgde namens FC Zwolle voor de 1-1 en dwong daarmee een verlenging af. In die verlenging was FC Zwolle de bovenliggende partij en Wildschut, vorig jaar nog Ajax A1, was de uitblinker. De jonge aanvaller liet het na om zijn tweede van de avond te maken. In de strafschoppenserie scoorde iedereen behalve Zwolle-speler Olijve.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!