Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tweede keus PSV wint van Spakenburg


10 november 2010 - PSV nam het vandaag in het eigen Philips Stadion op tegen Zaterdag Topklasser Spakenburg. Voor Fred Rutten was het aanleiding om een groot aantal spelers te gebruiken die normaal gesproken geen basisplaats hebben.

Vanavond begon PSV met een 4-3-3 systeem met Cássio op goal. De verdediging werd gevormd door Manolev - Rodriquez - Wuytens en Marcelo. Op het middenveld was er ruimte voor Nijland, Bakkal en Engelaar. Tot slot werd de aanval gevormd door Berg, Koevermans en Amrabat.

Binnen vijf minuten spelen had PSV het duel al kunnen beslisssen. De ploeg kreeg direct een aantal goede mogelijkheden maar scoren deed men pas op slag van rust. Het was Danny Koevermans die uit de twaalfde Eindhovense hoekschop van de avond wist raak te koppen.

Na rust werd net twee keer gescoord. Orlando Engelaar ('51) en Nordin Amrabat ('65) waren de doelpuntenmakers. In de laatste 25 minuten was er speeltijd voor Hutchinson, Pieters en Labyad. Gescoord zou er niet meer worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!