Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht wint met 2-0 van AGOVV


10 november 2010 - Ton Du Chatinier nam het bekerduel met AGOVV Apeldoorn bijzonder serieus. Van onderschatting was geen sprake gelet op de elf spelers die hij vanaf het beginsignaal het veld opstuurde. FC Utrecht zou het duel in Apeldoorn met 2-0 winnen.

FC Utrecht begon uiterst sterk in de hoop een vroege openingsgoal te forceren. Kansen waren er wel, doelpunten bleven uit. De Domstedelingen bleven attent op de counter van AGOVV. Na een uur spelen was het Duplan die de score in Apeldoorn opende. Een kwartier later kreeg Utrecht een strafschop na een handsbal van AGOVV-verdediger Tailor. Van Wolfswinkel zag zijn inzet nog worden gekeerd, in de rebound kopte Demouge raak.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!