Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Einde Topklasser Dijkse Boys dreigt'


11 november 2010 - Het lijkt er op dat de Zondag Topklasse op korte termijn verder zal moeten gaan met 15 in plaats van 16 clubs. Het voortbestaan van Dijkse Boys is in het gedrang en het heeft er weinig weg van dat de club nog gered zal worden.

Sportief ging het dit seizoen al niet goed met de Dijkse Boys die de afgelopen seizoenen in rap tempo waren opgekomen uit de onderste regionen van het amateurvoetbal. Nadat eind oktober de voornaamste gelschieter, Leendert Gerrits, besloot per onmiddelijke ingang te stoppen was het helemaal overal. Sluitstuk is voorlopig de 9-1 nederlaag gisteren in de beker tegen SC Genemuiden.

De club uit Helmond zal vanwege de financiŽn al een aantal spelers stoppen. Na de grote nederlaag tegen SC Genemuiden hebben andere spelers ook besloten het seizoen bij Dijkse Boys niet te zullen afmaken. Voorzitter Van Vijfeijken stelt tegenover Omroep Brabant dat zeker 9 spelers de brui er aan geven. De voorzitter stelt tevens dat er al drie weken niet meer wordt getraind. Vanavond is er een ledenvergadering waar vermoedelijk wordt besloten te stoppen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!