Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Barcelona meldt zich bij PSV voor Afellay


11 november 2010 - FC Barcelona heeft zich officieel bij PSV gemeld om te praten over de transfervoorwaarden van Ibrahim Afellay, zo meldt Voetbal International. De Spaanse topclub zou de middenvelder al in de winterstop willen aantrekken en is daar bereid een mooie transfersom voor op te hoesten.

FC Barcelona zou afhankelijk van de prestaties de komende jaren tussen de twee en vier miljoen euro over hebben voor de middenvelder. Afellay voelt wel iets voor een overgang naar de club die wereldwijd bekend staat het mooiste voetbal te spelen. Trainer Pep Guardiola drong al langer aan op de komst van een aantal versterkingen in de winter omdat zijn selectie niet al te breed is.

Voor PSV zou een vertrek van Afellay in januari financieel zeer interessant zijn maar sportief een zware aderlating. Afellay is het gezicht van het huidige PSV dat op jacht is naar de titel in de Eredivisie en zo ook kwalificatie voor de Champions League. Met Afellay aan boord wordt dat een stuk makkelijker dan zonder. Aan de andere kant loopt Afellay aan het einde van het seizoen transfervrij de deur uit.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!