Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Achilles '29 stunt tegen Heracles


11 november 2010 - In navolging tot Sparta Nijkerk heeft ook Achilles '29 voor een daverende stunt gezorgd in de strijd om de KNVB Beeker. Waar Sparta Nijkerk afrekende met Excelsior deed Achilles '29 uit Groesbeek dat vanavond met Heracles Almelo. De Zondag Topklasser won met 5-3.

Heracles Almelo leek in de eerste helft op weg naar een eenvoudige zege. Nadat de ploeg van Peter Bosz na twee minuten spelen al op 1-0 was gekomen door een doelpunt van Douglas werd het even later ook 2-0 voor de ploeg uit Almelo door Everton.

De nummer dertien van de Eredivisie verslapte terwijl Achilles '29 er een tandje bij zette. Vlak voor en na rust sloegen de amateurs toe door goals van Verhoeven en Rigter. Toen na 51 minuten spelen Douglas Heracles weer op voorsprong zette was er opnieuw niets aan de hand. Via twee goals van Frank Hol en opnieuw een doelpunt van Verhoeven ging Achilles '29 aan de haal met de zege.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!