Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen na strafschoppen verder


11 november 2010 - FC Groningen heeft zich ten koste van ADO Den Haag geplaatst voor de achtste finales van de KVNB Beker. In de Euroborg nam de ploeg van Pieter Huistra de strafschoppen beter dan ADO Den Haag. Na 120 minuten voetbal was het in Groningen 1-1.

FC Groningen en ADO Den Haag maken tot dusver indruk in de Eredivisie. ADO Den Haag had vandaag eigenlijk de meeste aanspraak op de bekerzege. De ploeg uit de Residentie kwam op voorsprong door Lex Immers die geklungel in de Groningse defensie afstrafte. Na de 0-1 kreeg ADO Den Haag kansen op meer.

Een tweede Haagse goal bleef uit mede door goed keeperswerk van Luciano. Sterker nog het was FC Groningen dat scoorde. Jonas Ivens scoorde in de slotfase van het duel de gelijkmaker. In de verlenging was ADO Den Haag opnieuw dichtbij een tweede goal maar opnieuw viel de goal niet. In de strafschoppenserie zou Kubik zijn strafschop missen terwijl Bacuna vervolgens raak schoot.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!