Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Dijkse Boys degradeert vrijwillig uit Topklasse


11 november 2010 - Dijkse Boys trekt zich terug uit de Zondag Topklasse. Jet bestuur van de nummer geeft aan dat de club zowel in financieel als in sportief opzicht geen aanknopingspunten ziet om minimaal het seizoen af te maken.

Door het terugtrekken van de hoofdsponsor enkele weken geleden kwam Dijkse Boys in zwaar weer. Op dat moment besloten een aantal spelers direct op te stappen. Sindsdien traint het restant van de selectie niet meer. Gisteren na een 9-1 nederlaag in de KNVB Beker tegen SC Genemuiden besloten ook die spelers er de brui aan te geven.

Volgens diverse bronnen heeft Dijkse Boys nog maar vijf spelers beschikbaar die het seizoen in de eerste selectie begonnen. De KNVB zal later een beslissing nemen in welke klasse Dijkse Boys volgend seizoen zal uitkomen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!