Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV en Barcelona eens over Afellay


15 november 2010 - Ibrahim Afellay is hard op weg om speler van FC Barcelona te worden. De Spaanse topclub is het met PSV eens geworden over een transfersom. Afellay moet het nu zelf nog eens worden met FC Barcelona over zijn persoonlijke voorwaarden. De transfer zou in januari plaats gaan vinden.

De eerste gesprekken tussen het kamp Afellay onder aanvoering van zaakwaarnemer Rob Jansen heeft reeds plaatsgevonden. Het lijkt er opdat er op korte termijn overeenstemming wordt bereikt over een meerjarig contract. Door de transfer kan PSV nog een kleine transfersom bijschrijven. FC Barcelona zou in januari voor het in juni aflopende contract nog 2 miljoen euro incasseren wat op basis van prestaties kan oplopen naar 4 miljoen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!