Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC en MVV praten over samenwerken


16 november 2010 - Roda JC en MVV zijn in gesprek over een eventuele samenwerking tussen de beide clubs, dat schrijft Dagblad De Limburger. Een eerste stap is de verhuur van spelers door Roda JC aan MVV.

"Onze technische staf gaat vaak kijken bij de beloften van Roda, dat doen we natuurlijk niet voor niks", aldus MVV-trainer René Trost in gesprek met Dagblad De Limburger. "Het huren van jonge spelers die voor MVV interessant zijn, behoort zeker tot de opties."

Algemeen directeur Martin van Geel van Roda JC: "MVV is, net als wijzelf, vanwege de financiële situatie niet in staat grote investeringen te doen. Wellicht zijn sommige jonge spelers van ons interessant voor MVV. Voor Roda kan dit ook positief zijn, omdat die spelers meer leren in de Jupiler League dan in het tweede team."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!