Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Veel interesse voor Balasz Dzsudzsak


16 november 2010 - Mogelijk dat naast Ibrahim Afellay ook Balasz Dzsudzsak PSV in januari zal verlaten. Diens zaakwaarnemer stelt tegenover SkySports dat er onder andere interesse is van Juventus, Liverpool en Arsenal.

Zaakwaarnemer Jozsef Vorosbaranyi in gesprek met SkySports: "Nu het in de pers verschenen is, kan ik toegeven dat er al een paar maanden contact is met Juventus. Het is niet alleen nieuwsgierigheid, maar het is belangrijk te weten dat hij bij PSV onder contract staat en dat wij niet met andere clubs mogen praten tot de club ons toestemming geeft."

"Het heeft dan ook geen zin om te raden wat er zal gebeuren. Ik weet dat hij graag naar Spanje wil, maar het zal moeilijk zijn om een aanbieding van Juventus af te wijzen. Balázs houdt ook van de sfeer en de hoge toeschouwersaantallen in de Bundesliga en hij zou ook geen 'nee' zeggen tegen een goede club uit de Premier League."

Dzsudzsák zelf: "Ik ben de laatste tijd in verband gebracht met veel clubs, maar ik wil daar niets over zeggen zolang er geen nieuws is. Maar het is natuurlijk fijn om te horen dat een club als Juventus belangstelling heeft."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!