Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Finland ruim langs San Marino


17 november 2010 - Finland heeft vanavond in Groep E, de groep van het Nederlands Elftal, met 8-0 gewonnen van San Marino. Maar liefst zeven doelpunten werden in de tweede helft gescoord. Mika Vayrynen (foto) scoorde het enige doelpunt voor rust.

De middenvelder van SC Heerenveen opende na 39 minuten spelen de score. Matchwinner werd Vayrynen daar niet mee. Die eer ging naar Mikael Forssell die drie keer tot scoren kwam. Kasper Hämäläinen maakte er vanavond twee. De andere goals kwamen op naam van Roni Porokara en good-old Jari Litmanen.

Finland schiet weinig op met de zege. Het was in deze EK-kwalificatieserie pas de eerste overwinning. Eerder werd onder andere verloren van het Nederlands Elftal. Oranje is de poule koploper met 12 punten uit 4 wedstrijden. Hongarije staat tweede met 9 punten uit 4 wedstrijden. Zweden staat derde met 6 punten uit 3 duels.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!