Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Oranje wint met 1-0 van Turkije


17 november 2010 - Opnieuw kwam Klaas Jan Huntelaar tot scoren en wederom won Oranje. Huntelaar scoorde al voor de vijfde keer op rij en Oranje won met 1-0 de oefeninterland tegen Turkije. Na afloop had niemand het over de zege want het vertoonde spel was alles behalve goed. Daarnaast viel Joris Mathijsen uit met op het oog een zware enkelblessure.

Nog nooit zat een oefeninterland de spelers van Oranje zo in de weg. De meeste spelers zullen diep in hun hart liever willen uitrusten na een zwaar WK in Zuid Afrika, een slopende voorbereiding en een seizoen in een van de vele topcompetities die al in volle gang was. Een aantal spelers ontbraken nu al vanwege blessures, anderen zouden slechts een helft in actie komen.

Oranje won het duel uiteindelijk met 1-0 door een goal van Klaas Jan Huntelaar vlak na rust. Vlak voor rust was Joris Mathijsen verkeerd terug gekomen en zag het er niet goed uit. De verdediger is voor onderzoek naar het ziekenhuis, mogelijk dat de speler zijn enkel heeft gebroken. In de tweede helft was er ook nog positief nieuws. Royston Drenthe zou zijn debuut in het Nederlands Elftal maken. Tien minuten voor tijd kwam hij in het veld voor Van der Vaart.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!