Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Barcelona blij met Ibrahim Afellay


18 november 2010 - Andoni Zubizarreta, voormalig keeper van FC Barcelona en nu technisch directeur van de Spaanse topclub, is in zijn nopjes met de komst van Ibrahim Afellay in januari. Zubizarreta stelde dat de club Afellay al geruime tijd volgde.

Zubizarreta: "Hij staat al heel lang op een lijstje. Afellay past goed bij de clubfilosofie, vandaar dat ik verwacht dat hij zich snel zal kunnen aanpassen. Hij moet zich realiseren dat hij op het allerhoogste niveau zal moeten concurreren voor een plek in het team."

"We hebben hem grondig gescreend. Afellay is een jonge, maar ervaren speler. International bovendien. Hij heeft diepgang in zijn spel, een goed afstandschot, is tactisch goed onderlegd en kan op de flank uit de voeten. Zijn manier van bewegen doet me denken aan Andres Iniesta."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!