Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord heeft Zweedse spits op proef


18 november 2010 - In haar zoektocht naar versterking heeft Feyenoord bezoek uit Zweden. Andreas Haddad is namelijk op proef in Rotterdam. De 28-jarige aanvaller krijgt de kans om tot en met vrijdag een contract te verdienen.

"Dat is niet eenvoudig", aldus Been in gesprek met het Algemeen Dagblad. "We trainden vanwege al het blessureleed en de interlandverplichtingen maar met een bescheiden groep van elf jongens. Bovendien moet Haddad ook even de tijd krijgen om te wennen aan zijn nieuwe omgeving."

Henk Larsson was zeer positief over de aanvaller. "Haddad is in eerste instantie ontdekt door onze scouting. Larsson heeft een positief advies over hem gegeven. We kijken of hij de spelers is die in de winterstop naar ons toe kan komen. Of hij transfervrij is? Anders kunnen we er niet aan beginnen. We nemen de tijd om hem te observeren."

In de Zweedse tweede divsiie kwam Haddad tot acht goals in de afgelopen tien duels. "Het spreekt voor zichzelf dat ik op een uitnodiging van Feyenoord inga. Er is niets duidelijk, ik hoor wel wat de mensen met mij van plan zijn", zo zei de aanvaller van Assyrische eerder al in de Zweedse pers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!