Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Jol en Blind op voet van oorlog


20 november 2010 - Ajax verkeert niet alleen op bestuurlijk en sportief vlak in een crisis. Ook bij de technische staf botert het niet. Assistent-trainer en clubicoon Danny Blind en trainer Martin Jol zijn meerdere malen met elkaar gebotst en zouden nu nog nauwelijks met elkaar praten.

Aan de basis van het conflict tussen de trainer en diens assistent is de rol van de zoon van Danny Blind, Daley. Daley Blind maakte vorig jaar op huurbasis veel indruk bij FC Groningen. Zelfs zo veel dat de club hem wilde behouden. Ajax liet hem terugkeren naar Amsterdam maar daar kwam Blind niet verder dan een invalbeurt in de beker.

Danny Blind is van mening dat zijn zoon een eerlijke kans dient te krijgen gelet op de huidige prestaties. Daarnaast is er een twistpunt tussen Blind en Jol over de positie van Daley Blind in het tweede elftal. Buiten trainingen en wedstrijden zouden Jol en Blind elkaar inmiddels totaal negeren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!