Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Been hoopt op aanblijven Fer, Vlaar en Wijnaldum


20 november 2010 - Gisteren werd bekend dat Feyenoord een vijftal talenten langer aan zich heeft gebonden. Een enorme opsteker voor de club van trainer Mario Been. Nu hoopt Been ook dat Leroy Fer, Ron Vlaar en Georginio Wijnaldum hun in 2012 aflopende contract zullen verlengen.

"Ik hoop dat ze allemaal blijven", aldus Mario Been in De Telegraaf. "Ik kan niet in hun hart kijken. Het heeft ook met persoonlijke ambities en financiën te maken. Al durf ik te zeggen dat ze bij Feyenoord zeker niet op een houtje hoeven te bijten."

"Ik praat er voortdurend over met de jongens. Ik hoop dat ze snel een besluit nemen. Dat is dan een enorm signaal naar het publiek, dat elke week ondanks de dertiende plek op de ranglijst met 45.000 man voor hen naar de Kuip komt. Ons legioen is volgens mij trots op het feit dat er in het eerste jongens uit de eigen opleiding staan. En geloof me: we gaan ver komen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!