Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior met 1-0 langs VVV


20 november 2010 - In de onderste regionen van de Eredivisie deed Excelsior uitstekende zaken. De Kralingers wonnen op het eigen kunstgras van Woudestein met 1-0 van concurrent VVV Venlo. Excelsior neemt daarmee voorlopig afstand van VVV wat is terug te vinden op de zeventiende plaats.

Het doelpunt viel een kwartier voor tijd. Nadat een minuut eerder Patrick Paauwe met twee keer geel het veld moest verlaten kwam Excelsior tot scoren. Met een man meer was het Tim Vincken die een strafschop miste. Roland Bergkamp trof vervolgens wel doel en was de maker van het enige doelpunt van vanavond.

Door de zege klimt Excelsior naar de dertiende plaats in de Eredivisie en heeft het 14 punten uit 15 duels. VVV blijft zeventiende met 9 punten uit 15 duels. Hekkensluiter is nog altijd Willem II met slechts 2 punten uit 14 duels.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!