Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen ruim langs Willem II


21 november 2010 - De spelers van Willem II lijken al vrede te hebben met een degradatie van hun club. Vandaag ging de ploeg van Gert Heerkes wederom hard onderuit in de Eredivisie. Willem II, de slechtste hekkensluiter van alle Europese competities, verloor vanmiddag met 5-0 op bezoek bij SC Heerenveen.

De openingsfase was voor Willem II maar Heerenveen scoorde. Mika Väyrynen opende na achttien minuten spelen de score in het Abe Lenstra Stadion. De middenvelder deed dat eerder deze week ook al voor Finland tegen San Marino (8-0 winst). Ook vandaag zou de Fin met een ruime zege van het veld stappen.

Vlak voor rust werd het via Michel Breuer 2-0 die raak kopte uit een corner van El-Akchaoui. De centrale verdediger zou vlak voor tijd ook tekenen voor de 5-0. De 2-0 en 3-0 kwamen op naam van Roy Beerens. Zijn tweede goal werd gemaakt vanaf de strafschopstip.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!