Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen drukt Feyenoord verder in zorgen


21 november 2010 - Feyenoord hoopte vandaag op een overwinning in en tegen Groningen. De ploeg van Mario Been werd echter met een 2-0 nederlaag naar huis gestuurd. Door de zege klimt het FC Groningen van Pieter Huistra naar de derde plaats in de Eredivisie.

Feyenoord speelde in Groningen opnieuw niet slecht. In de openingsfase hadden Wijnaldum en El Ahmadi kleine kansjes voor Feyenoord. Na een klein kwartier spelen was het echter FC Groningen dat op voorsprong kwam. Bij een corner was er geen oog voor Tim Matavz. De Sloveense aanvaller kon de bal vervolgens binnen schieten.

De vermakelijke eerste helft liet voor beide ploegen nog een aantal kansen zien. Zo moest Rob van Dijk een aantal malen goed keeperswerk verrichten. Aan de andere kant tikte Luc Castaignos van afstand een bal over Luciano maar zag hij de bal naast gaan. De tweede helft was minder. Feyenoord probeerde het wel maar kon het Groningen niet echt moeilijk maken.

In de slotfase stuurde Been zelfs Vlaar naar voren als stormram. Niet veel later lag de bal aan de andere kant binnen. Een voorzet van invaller Bacuna werd door Matavz diagonaal ingekopt. De Sloveen kon vrij inkoppen doordat Bahia hem had laten lopen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!