Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Utrecht profiteert van mannetje meer


21 november 2010 - FC Utrecht heeft een 4-0 zege op NEC geboekt. NEC kwam al vroeg in het duel met een man minder te staan nadat Mark Otten na zijn tweede gele kaart de kleedkamers kon opzoeken.

Na 21 minuten spelen ging Mark Otten voor de tweede keer zijn boekje te buiten. Na een charge op Frank Demouge had de verdediger van NEC al geel op zak, nu zou hij Demouge in de zestien neerhalen. Het was vervolgens Ricky van Wolfswinkel die de strafschop wist te benutten.

De bezoekers aan de Galgenwaard moesten daarna lang wachten op een tweede goal. NEC ging defensiever spelen om een grote nederlaag te voorkomen. Zes minuten voor tijd werd de ban toch gebroken. Het was Duplan die scoorde. Nesu en Demouge maakten in de daaropvolgende minuten er 4-0 van.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!