Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ferrer niet te spreken over Matic


21 november 2010 - Vitesse-trainer Albert Ferrer is niet te spreken over het gedrag van middenvelder Nemanja Matic. De middenvelder speelde als invaller slechts een bescheiden rol in de 2-0 zege van Vitesse op Heracles Almelo zaterdagavond.

Het was pas de eerste keer sinds zijn entree in Arnhem dat Matic op de bank moest beginnen. Matic kwam als invaller binnen de lijnen maar zou na afloop geweigerd hebben de fans van Vitesse te bedanken. Ook ontweek Matic volgens De Gelderlander met een schijnbeweging zijn trainer Ferrer die hem wilde opvangen.

Ferrer op de persconferentie na afloop van Vitesse - Heracles: "Ik heb er niets over te zeggen. Alleen dat ik wil werken als een team. Als iemand niet in een team wil spelen, dan is dat zijn probleem. De fans hebben ons vandaag geweldig ondersteund. Dan vind ik het normaal dat we de fans daarvoor bedanken. Hij deed dat niet. We zullen wel kijken wat er gebeurt."

Technisch directeur Ted van Leeuwen heeft al laten weten dat Matic geen boete zal krijgen. Wat er dan wel zal gebeuren is onbekend.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!